Auto škola "Vrbas"

Sigurnost i iskustvo

O nama

 

 

Auto škola „Vrbas“ nalazi se na adresi Brace Potkonjaka broj 8 , 78 000 Banja Luka. Uspješno poslujemo od 1997. godine, kao jedna od prvih privatnih auto škola. Sa željom da doprinesemo povećanju bezbjednosti u drumskom saobraćaju, svim kandidatima nudimo vrhunsku obuku i prenošenje vozačkog iskustva, kako bi i sami postali dobri i samostalni vozači i ostvarili što bolju prolaznost na ispitima.Zahvaljujući savremenim metodama i principima obuke, kao i stručnom timu instruktora i nastavnom programu prilagođenom svim starosnim dobima kandidata, možemo se pohvaliti visokom prolaznošću na ispitima.Auto škola „Vrbas“ svim kandidatima nudi kvalitetnu nastavu, uz primjenu savremenih sredstava za održavanje nastave, kako bi na što zanimljiviji način shvatili i naučili kompletan sadržaj teorijske nastave.

Praktična obuka za polaganje vozačkog ispita vrši se na novim automobilima, uz mogućnost izbora instruktora, automobila i vremena za obuku, po Vašoj želji.

U našoj ponudi se nalaze vozila marki _________________________, Auto škola „Vrbas“ garantuje Vam stručne i motivisane instruktore, koji se neprekidno usavršavaju u svom radu.

Takođe, u našoj ponudi se nalazi i kondiciona vožnja, koja je namjenjena vozačima koji već imaju vozačku dozvolu, ali nisu u prilici često da upravljaju motornim vozilom, kao i svima onima koji žele da se podsete pravila vožnje i usavrše svoje vještine.

Auto škola „Vrbas“ može se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenta koji nas preporučuju kod svojih rođaka i prijatelja i daju nam dodatnu motivaciju da i dalje radimo sa puno elana i vjerujemo da je zadovoljstvo kandidata najbolja reklama za auto školu.

Pružamo mogućnost odloženog plaćanja na ____ mjesečnih rata.

Radno vrijeme:

Ponedeljak – Petak od 09h-18h

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:

Tel: +387 51 464 485

Mob: +387 65 535 161 (zakazivanje van radnog vermena)

E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.